min viktminskning

10 maj 2011

Tänderna ramlade ut

I natt drömde jag att tänderna på vänstrasidan i överkäken ramlade ut i handen...plopp, plopp, plopp, jag försökte i ett fåfängt försök att sätta dem tillbaka, men det gick inte...

Gogglade lite det här kom upp:

"Mun: - Tillfredställelseområde. Vår hunger, sexuell glödje. Eftersom vi talar med munnen och tungan kan munnen representera det vi säger. En dröm att munnen täpps till, eller sys ihop, kan antyda att vi egentligen ångrar vissa saker vi sagt och borde hålla mun.



Tänder: - Åldrandeprocessen i dess relation till mognaden. Detta beror på att vi förlorar de första tänderna när vi lämnar barndomen bakom oss och förlorar vuxentänderna när vi lämnar ungdomen. Också aggression; förmåga att "idissla, tugga om".


- Kan representera ditt bett, effektivitet och makt i livet.


- Tappa tänder: Kan betyda ängslan inför mognad och att stå inför oberoende och ansvar; förlust av dragningskraft. Araberna tror att om man drömmer om att tänderna faller ur, betyder det att en broder eller en son har problem. En kvinna drömde att hon tappade tre tänder, dagen efter fick hon veta att hennes son skjutits i huvudet med tre skott.


- Att tappa tänder i drömmen kan också betyda otur eller kommande förändring.




- Spotta ut massor av tänder: Du vill erkänna något, eller uttrycka något känslomässigt.



- Tänder som ramlar ut: Ofta känsla av förlust, såsom dödsfall. Åldrandeprocess. Mognad.


- Tandlöshet: Förlust av effektivitet. Känslor om åldrande.
 

Käke: - Styrkan att hindra någon att komma in i dig - genom munnen. Makt för att hålla fast känslor - genom att bita ihop. Kan även betyda rädsla för att förlora sin identitet eller vilja."


Hur i hela friden ska man tolka det, kanske det ha lite med min dödsångest att göra tro??

Inga kommentarer: